Jesteś fanem M jak miłość? To dobrze trafiłeś! Tutaj znajdziesz coś dla siebie.!! Nie zwlekaj zarejestruj się!
małgosiaHonorowy Użytkownik
Ciesz się z tego, bo ja nie mam z czego. Wracając do tematu.
Jak sądzisz warto facetowi przebaczyć zdradę? Czy tylko facet jest winny tego, że zdradził??
Z czego wynika zdrada? Co jest jej przyczyną?
Basia29133Honorowy Użytkownik
..A zdrada może być nieduża??
Tak ,czasem bywa tak że kobieta swoim zachowaniem wpycha faceta w ramiona innej sama..ale to temat rzeka...
Jaką zdradę można wybaczyć?? Namiętne całowanie z inną kobietą? Pieszczoty (obściskiwanie)? Łóżko? A może jeszcze coś innego?
To zależy od okoliczności...dlaczego w ogóle do tej zdrady doszło.Ja czytałam gdzieś że podobno zdrada psychiczna tzn.przywiązanie do kogoś ,ciągłe myślenie o kimś,tęsknota jest gorszą zdradą od tej fizycznej...
Może jest i gorszą zdradą ale chyba tak nie boli jak ta zdrada fizyczna. Powraca ciągła myśl Dlaczego? I czy było mu przyjemniej niż ze mną? Prawda?
Może i masz rację Małgosiu...
Zawsze mnie zastanawia dlaczego zdradzamy? Piszę w sensie ogólnym.
Moim zdaniem ludzie zdradzają jak w związku nie odnajdują zrozumienia ,wtedy szukają pocieszenia w ramionach kogoś innego...czasem może z zemsty,może szukają urozmaiceń jak robi się nudno albo po prostu dla"sportu". Na ten temat można by było długo pisać ..są różne czynniki które kierują do zdrady...tak myślę