Jesteś fanem M jak miłość? To dobrze trafiłeś! Tutaj znajdziesz coś dla siebie.!! Nie zwlekaj zarejestruj się!
małgosiaHonorowy Użytkownik
Pisałam do Malinowej ale mi nie odpisała to też coś o Niej świadczy.Lekceważy nas a przynajmniej mnie.Dlatego pytam się tu Was, może ktoś wie, Czy lub gdzie jest opcja likwidacji konta??
Basia29133Honorowy Użytkownik
Chyba Ja jej przeszkadzam...Jeśli tak niech zostanie,Ja odejdę .
Nie ma opcji o likwidacji konta???..... Nikt nie wie jak to uczynić ????
Oczywiście że jest taka opcja,tylko nie chcę napisać żeby potem na mnie nie było że Ciebie stąd wyganiam czy coś...
Widocznie jest bardzo ukryta. Poszukam sama uczynna kobieto
Małgosiu zablokowałaś mnie????
A co miałam blokować????
Wysłać do Ciebie wiadomości nie umiem bo masz pełną skrzynkę...
A to o tym nie wiedziałam.I niech tak zostanie.Jak masz coś do mnie to pisz tu na profilu.
Sama konta nie usuniesz..Tylko to chciałam bo pytałaś
Przecież pisałaś, że jest taka opcja, to dlaczego kłamałaś??, a ja jak głupia przekopałam całą stronę szukając opcji usunięcia.
Jest opcja usunięcia!! nie napisałam że przez Ciebie.Nie kłamię!. Mam dość ciągłego oskarżania mnie tu przez Ciebie ..
Jakiego oskarżania???Weź wyluzuj i nie rób ze mnie potwora. Najpierw piszesz, że jest opcja usunięcia za chwilę piszesz, że sama nie mogę usunąć konta a teraz znów piszesz, że jest. Weź ty się zdecyduj i nie baw sie ze mną w kotka i myszkę. I nie rób niepotrzebnej zadymy koło siebie nietyklana kobieto.