Jesteś fanem M jak miłość? To dobrze trafiłeś! Tutaj znajdziesz coś dla siebie.!! Nie zwlekaj zarejestruj się!
Honorowy Użytkownik
Nienawidzę kłamstwa dlatego nie lubię tego Andrzeja..
Honorowy Użytkownik
Tchórze najczęściej kłamią bo boją się wyznać prawdę ,wolą być oszustami niż przyznać się do błędu ,boją się życia...dla mnie to chore!!Wolę najgorszą prawdę niż kłamstwo..
Honorowy Użytkownik
W dzisiejszym odcinku Marta zadała Andrzejowi pytanie ..Czy mogę ci ufać...odpowiedział że tak,kłamał Jej patrząc w oczy:(
Honorowy Użytkownik
Zgadzam się z Tobą Basia Jak on tak może kłamać, patrząc Marcie prosto w oczy, a Marta niech wreszcie otworzy oczy i spojrzy, że ten facet to nie dla niej, taki co ją okłamuje i zdradza nie powinna być z takim człowiekiem...
Biedna ta Marta szczęścia nie ma w miłości...
Honorowy Użytkownik
W życiu tak jest że dobro ale i też zło wraca,więc do Andrzeja to wróci ..teraz On krzywdzi okłamując, kiedyś sam poczuje co znaczy być zdradzonym,i wcale to nie musi być Marta bo wydaje mi się że Ona mściwa nie jest i zemsty nie będzie chciała..Jak prawda wyjdzie na jaw to Marta go rzuci ,być może Andrzej zwiąże się z kimś innym i wtedy to zło do niego wróci..
Honorowy Użytkownik
Nie każdemu można ufać,Andrzejowi niestety nie!!..A już miałam Go polubić ,myślałam że miłość do Marty Go odmieniła a ten wyskoczył z tą zdradą:(Wystarczyła zwykła kłótnia ,trochę alkoholu i już się pogubił,przecież oni nie przechodzili żadnego kryzysu ,to była zwykła sprzeczka a ten wpakował się do łóżka Agi...Żałosne.