Jesteś fanem M jak miłość? To dobrze trafiłeś! Tutaj znajdziesz coś dla siebie.!! Nie zwlekaj zarejestruj się!
Honorowy Użytkownik
Będzie mu ciężko ale miejmy nadzieję że pozbiera się szybko,chociażby dla dzieci bo będą go potrzebować bardzo ...
Honorowy Użytkownik
Tak ,pewnie będzie miał wielkie wsparcie ze strony matki...
Honorowy Użytkownik
Najgorzej będzie z Mateuszem ..bo dziewczynki już duże a jemu będzie ciężko zrozumieć i poradzić sobie z tęsknotą za matką.
Honorowy Użytkownik
no masz rację Basiu Mateusz bardziej na tym ucierpi
Wierny Fan
Jeszcze jest Kasia. Czytałam, że ona także pomoże Mostowiakom dojść do siebie po śmierci Hani..
Wierny Fan
Przed chwilą znalazłam coś takiego:
Ostatnie życzenie Hanki Mostowiak
Hanka (Małgorzata Kożuchowska) bowiem przyzna się podróżujacej z nią Ance (Tamara Arciuch) do jej najskrytszego marzenia. - Chcę mieć jeszcze jedne dziecko - wyzna siostrze.
Hanka miała się o nie starać z Markiem po powrocie do Grabiny.
Hanka i Marek wychowywali trójkę dzieci, ale spokojnie poradziliby sobie z zapewnieniem doskonałych warunków jeszcze jednemu maluszkowi. Marek właśnie dostał znaczącą podwyżkę i awans.
Mostowiakowie nareszcie spłacili długi z czasów leczenia Marka w Niemczech i zaczęli remontować rodzinne gniazdo w Grabinie.
Niestety, śmierć Hanki zniweczy wszystkie plany. Marek, jako wdowiec, bardzo długo nie będzie się umiał podnieść z depresji po śmierci zony. Czy Anka powie mu o ostatnim marzeniu Hanki?
Szkoda, że nie będą już mieli następnego dziecka ((
Jestem ciekawa czy Anka powie o tym Markowi...
Wiesz co zawsze śmierć nagła się strasznie przeżywa jak taką co się choruje I człowiek już się godzi że ten ktoś odejdzie ale na taką śmierć nigdy nie jesteśmy gotowi
Honorowy Użytkownik
Zgadzam się z Tobą Bożenko w 100%. Taka nagła śmierć młodej osoby to bardzo wielki szok.Moim zdaniem lepiej żeby Anka nie mówiła o tym Markowi ,może kiedyś jak sporo czasu upłynie ale nie od razu bo to może pogłębić jego smutek...
Tak oni Wiesz czytałam Anna przyjedzie do Grabiny przywieść dzieciakom prezenty co Hanka kupiła, i żle zrobiła bo wszystko im przypomniała Mateusz najwięcej przeżyje:) Oni jednak do niej będą mieli żal żeby nie ona to Hanka by żyła czytałam tak będzie w poniedziałek
Wierny Fan
Barbara będzie miała największe pretensje do Anki, że znowu przypomniała dzieciom o śmierci Hanki...