Jesteś fanem M jak miłość? To dobrze trafiłeś! Tutaj znajdziesz coś dla siebie.!! Nie zwlekaj zarejestruj się!
Honorowy Użytkownik
A Ty chciałabyś mieć takie męża do nianczenia, za którego we wszystkim musiałabyś decydować??
Honorowy Użytkownik
Ja też takiego męża nie mam i całe szczęście bo facet ma być facetem i ma mieć swoje zdanie
Kinga moim zdaniem zaczyna przesadzać ,ciągle ma do męża jakieś pretensje i to się obróci przeciwko niej bo Piotrkowi znudzi sie ciągłe marudzenie żony..
Honorowy Użytkownik
No właśnie o to mi chodzi...albo z niechęcią będzie wracał do domu skoro zamiast wypoczynku i miłych chwil z rodzinką czekać go będą narzekania...
Zgadzam się z Małgosią Dla mnie mężczyzna ma być autorytetem i ostoją. Piotrek taki nie jest. Dlatego nie cenię go jako faceta. A Kinga, być może, obserwując relacje między swoimi rodzicami, wybrała inną drogę niż jej mama. Skutki podporządkowania się mężowi wszyscy widzieliśmy. Dzisiaj na szczęście mamy partnerskie związki
Honorowy Użytkownik
Kinga bała się by nie skończyła jak Jej mama ale nieświadomie robi wszystko by tak się stało.Facet niech będzie facetem ale miejsce w swoim kącie też niech zna
Honorowy Użytkownik
A może powinna dać mu więcej swobody i przekonać się czy rzeczywiście stanie się bardziej odpowiedzialny?
Honorowy Użytkownik
Jak daje mu więcej swobody to na dobre to nie wychodzi,Piotrek nie umie zachować się jak na faceta przystało..
Honorowy Użytkownik
Tak to bardzo możliwe.