Jesteś fanem M jak miłość? To dobrze trafiłeś! Tutaj znajdziesz coś dla siebie.!! Nie zwlekaj zarejestruj się!
Coś mi się wydaję,że i tak nie będzie u nich tak kolorowo. Po pierwsze pojawił się były Joasi a po drugie do Polski ma przylecieć Madzia. A gdzieś czytałam,że właśnie Madzia ma mieć dziecko z Pawełem więc ciekawie w tym wątku się robi.
Co do Marty i Andrzeja mhhh... według mnie do ślubu nie dojdzie choć mogę się mylić. Andrzej jaki jest to jest,ale wydaje mi się,że na dłuższą metę nie wytrzyma wyrzutów sumienia i w końcu przyzna się do zdrady.
Grażyna decyduję się mieć dziecko z Michałem? Niebywałe! Jakoś nie wierzę w jej szczerę intencję, choć chciałabym aby w końcu się zmieniła.
Hah Krzysiu wparował do Klasztoru !! No no... kto jak kto ale Krzysiu na pewno przekona Kube do powrotu.
Szkoda,że Małgosia Kożuchowska odchodzi, te sceny wypadku, opłakiwania będą okropnie smutne.
No i Agniesza! Ciekawe dlaczego zdecydowała się wrócić do Szczecina. ?? Lubię tą postać i szkoda mi jej.
Stały bywalec
dojdzie do oświadczyn Pawła i Asi
Honorowy Użytkownik
Jestem zaskoczona ,myślałam że do tego nie dojdzie
Nowy użytkownik
witajcie przyjaciele
cieszę się że mogę tu z wami być
A co do oświadczyn Pawła to myślałem że już do tego nie dojdzie a tu taka niespodzianka...
Honorowy Użytkownik
Witamy Szymonku:)
Będzie się działo ,ciekawe jak to się potoczy .Podobno Madzia będzie w ciąży,a Paweł z Joasią...
Honorowy Użytkownik
No i ja też nie spodziewałam sie że Paweł wezmie ślub z Joasią ja także sie ciesze że dołączyłam do was
Honorowy Użytkownik
Myślę że ślub będzie ale sielanka szybko się skończy jak Madzia wróci .Również cieszę się że mogę tu z wami być
Honorowy Użytkownik
A gdzie wyczytałyście,że będzie ślub???Oświadczyny owszem ale co do ślubu to chyba wielka NIEWIADOMA????
Honorowy Użytkownik
Małgosiu zobacz pierwszy wpis:)"Świat Seriali"