Jesteś fanem M jak miłość? To dobrze trafiłeś! Tutaj znajdziesz coś dla siebie.!! Nie zwlekaj zarejestruj się!
Honorowy Użytkownik
Ja już nie wierzę w to co piszą co będzie w serialu, bo często była to zwykła kaczka dzienikarska.
Myślicie, że ślub Pawła będzie już takim związkiem na stałe? Madzia prawdopodobnie będzie w ciąży ale nie z Pawłem.
Honorowy Użytkownik
Hmm...A z kim będzie w ciąży Madzia?Myślałam że właśnie z Pawłem...
Honorowy Użytkownik
Nie wiem z kim Madzia będzie w ciąży ale skoro wszyscy prorokują,że z Pawłem to pewnie scenarzyści zrobią niepodziankę i dadzą Jej innego partnera na ojca
Honorowy Użytkownik
Może Madzia wróci ...gdy Paweł ją zobaczy straci dla niej głowę ,uczucia powrócą i zbliżą się do siebie...Tylko że chyba nie byłby już zdolny do takiego zachowania skoro będzie żonaty z Joasią??Zobaczymy jak to będzie..
Madzia z Pawłem już nie będą, bo Ania Mucha pewnie nie wróci już do serialu na stałe, jedynie dorywczo od czasu do czasu. Niezależnie od tego co by scenarzyści chcieli niestety nie mogą napisać scenariuszu Pawła z Magdą, bo to nierealne do odegrania bez Madzi. Dlatego pewnie dali Asie, bo chcieli, żeby Paweł się wreście ustatkował.
Teraz z innej beczki! Wielkie dzięki dla Malinowej za założenie strony, pozdrawiam. Ciekawa jestem czy usuną tą stara stronę, nie rozumie w czym im przeszkadza społeczność i komu? Co o tym sądzicie?
Ostatnio edytowany przez Ela8 (2011-11-01 15:14:20)
Honorowy Użytkownik
Hmm..Z Teresą ,no to też była wielka miłość Pawła.Oj nie ma szczęścia Paweł do kobiet,którą tylko pokocha to od razu jakiś pech..opuszczają go.Moim zdaniem za szybko oświadczył się Joasi:)
Ślub bedzie, bo na wielu portalach o tym czytałam. Mnie tez dziwi ten pospiech. Pewnie scenarzyści postanowili pokazać inne oblicze Pawła, bo jako wieczny podrywacz juz się wszystkim znudził.
Wklejam link o ślubie Pawła:
http://www.fakt.pl/M-jak-milosc-slub-Jo … 851,1.html
Honorowy Użytkownik
Ciekawe jak Paweł będzie czuł się w roli męża ,czy się ustatkuje ,przecież on uwielbia kobiety i ulega im .Czy będzie wierny tej Jedynej?Będzie ciekawie;)
Honorowy Użytkownik
Paweł nie ulegał kobietom, poprostu szukał tej jedynej.Paweł jak przestanie być wierny na pewno nie będzie z Joasią.
Honorowy Użytkownik
Jak myślicie Paweł znalazł w końcu tę jedną jedyną ..To właśnie Joasia nią jest?...Mnie te szybkie oświadczyny nie pasują ..czy aby podjął dobrą decyzję...