Jesteś fanem M jak miłość? To dobrze trafiłeś! Tutaj znajdziesz coś dla siebie.!! Nie zwlekaj zarejestruj się!
Honorowy Użytkownik
no to fakt masz rację Bożenko
Honorowy Użytkownik
Dziękuję
Honorowy Użytkownik
A ja sobie nic nie odmawiam ,jem to co lubię .Słodycze uwielbiam;)
Honorowy Użytkownik
no jak też bardzo lubie słodycze ale teraz ich nie jem bo dbam o linię
Honorowy Użytkownik
Czasem bywa tak że to nie waga jest ważna ale pełna akceptacja siebie .Ja nie mam żadnych kompleksów ,podobam się sama sobie i to jest najważniejsze a figury super idealnej nie mam...Pewność siebie sprawia cuda:)
Honorowy Użytkownik
Noo każdy ma swoje zdanie na ten temat
Honorowy Użytkownik
Podobać się samej sobie???A cóż to za satysfakcja??Ja ważę 52 kg przy wzroście 167 cm i od czasu do czasu lubię sobie podjeść słodyczy
Honorowy Użytkownik
małgosia napisał:
Podobać się samej sobie???A cóż to za satysfakcja??Ja ważę 52 kg przy wzroście 167 cm i od czasu do czasu lubię sobie podjeść słodyczy
A TY nie podobasz się sama sobie??Masz kompleksy lub je sobie wymyślasz??Ja z zadowoleniem patrzę w lustro ,nie narzekam .Jestem jaka jestem ,naturalna.
Honorowy Użytkownik
Narcyz też sam sobie się podobał i źle na tym wyszedł.
Honorowy Użytkownik
Nie uważam, że się zbyt odchudzam, bo 52 kg, przy wzroście 167 nie jest wagą najmniejszą i żadnych kompleksów nie mam jak mi Basia chce wmówić, że mam.Sądziłam,że z Niej bardziej sympatyczna osóbka.
Honorowy Użytkownik
małgosia napisał:
Nie uważam, że się zbyt odchudzam, bo 52 kg, przy wzroście 167 nie jest wagą najmniejszą i żadnych kompleksów nie mam jak mi Basia chce wmówić, że mam.Sądziłam,że z Niej bardziej sympatyczna osóbka.
O CO CI CHODZI????CO SIĘ MNIE CZEPIASZ?